Ugrás a fő tartalomhoz
-
Miért használunk szukralózt édesítőszerként?
-
Van aszpartám a termékekben?
-
Mi a ChondrActiv?
-
Mi a K2Vital?
-
Mi az a kalcium-L-metil-folát?
-
Terhesség, illetve szoptatás alatt lehet fogyasztani a Diet Shaket?
-
Sütéshez is lehet használni fehérjét?
-
Hogy lehet cukormentes egy termék, ha van benne cukor?
-
Hogy lehet laktózmentes egy termék, ha van benne tej?
-
Mi a különbség az izolátum és a koncentrátum között?
-
A vizeletem neonszínű lett a Daily Pack szedésekor, ez miért van?
-
Ha gyógyszerérzékenységem van, szedhetem-e a táplálékkiegészítőket?
-
Tartalmaz-e bármelyik termék hormont, prohormont vagy antibiotikumot?
-
Lehet-e együtt fogyasztani a BioTechUSA termékeit?
-
Lehet-e hosszú távon fogyasztani a BioTechUSA termékeket?
-
Miből származik az Omega 3 kapszula halolaj tartalma?
-
Miért csomós a termékem? Mit tegyek, ha nem oldódik fel rendesen?
-
Miért nagyobb a csomagolás, mint amiben a termék elférne?
-
Mit tegyek, ha ereszt a shakerem?
-
Miért vannak az eltérő méretű tabletták és kapszulák ugyanakkora dobozban?
-
Doppingmentesek a termékek?
-
Mi a különbség az Iso Whey Zero és a 100% Pure Whey között?
-
Lehet-e tejjel higítani a fehérjét?
-
Olyan üzemben készül, ahol van glutén?
-
Miért üres a fél doboz? Miért van levegővel tele?
-
Miért van minden adag (4 kapszula) külön-külön műanyag zacsiba csomagolva?
-
Hogyan tudom lenyelni azt a hatalmas kapszulát?
-
A glükózszirupot miért használjátok a termékekben?
-
A maltodextrin mit keres az összetevők között?